recreatiepark

InterPagina.nl

BUNGALOW CHALET HUIS FRIESLAND

SINT NICOLAASGA
vakantiewoning friesland sintnicolaasga
Deze recentelijk gebouwde, vrijstaande luxe boerderijen, liggen op een apart deel van het park. Ze zijn gebouwd in de plaatselijke stijl en gedeeltelijk voorzien van een rieten kap. De inrichting, die per boerderij verschilt, is luxe en comfortabel. Alle boerderijen beschikken over een ruime tuin (gemiddeld 1000 m2) aan het water met terras en tuinmeubilair. U bereikt vanuit uw achtertuin met een sloepje of ander bootje de Friese meren

Méér huizen in Friesland
Klik hierMENALDUM
vakantiewoning friesland menaldum
De recent geplaatste vrijstaande chalets staan verspreid over het park en zijn alle ruim van opzet en modern en compleet ingericht. U heeft de keuze uit diverse varianten. Zo zijn er een 4-pers. (NL-972) en 6-pers.(NL-1219) comfort type. Deze hebben als extra een vaatwasser. De NL-972 ligt aan de rand van het park en heeft zodoende vrij uitzicht. Tevens zijn er nog drie verschillende type 4-pers. chalets.

Méér huizen in Friesland
Klik hierFRANEKER
vakantiewoning friesland franeker
Deze comfortabele 6-8 persoons woning is van alle gemakken voorzien met een terras op het zuiden. Een perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de schitterende Elfstedenstad Franeker u heeft Friesland binnen handbereik.

Méér huizen in Friesland
Klik hierTZUMMARUM
vakantiewoning friesland tzummarum
De ruime, vrijstaande 6-pers bungalows (type villa) (NL-971) liggen aan de rand van het park. De moderne 4-pers. mobilhomes (NL-1546) en 4-pers. chalets (NL-8851-13) liggen verspreid over het park en de luxe, recent gebouwde villa's (NL-1022) liggen op het nieuwe deel van het park. Alle accommodaties beschikken over een ruime tuin met terras en tuinmeubelen.

Méér huizen in Friesland
Klik hierNOORDWOLDE
vakantiewoning friesland noordwolde
De royale, vrijstaande bungalows liggen op ruime kavels en zijn omgeven door groenstroken, waardoor rust en privacy optimaal zijn gewaarborgd. De accommodaties zijn volledig en verzorgd ingericht. De verschillende types , type A (NL-1050), type B (NL-1048) en type C (NL-785), zijn particulier eigendom, waardoor de inrichting kan verschillen.

Méér huizen in Friesland
Klik hierSNEEKERMEER
vakantiewoning friesland sneekermeer
Een klassieke stolpboerderij stond model voor deze appartementen, gelegen aan de rand van het Sneekermeer.De in totaal 28 appartementen met eenvoudige inrichting zijn gelegen op de begane grond of eerste etage en hebben allen een terras of balkon.De appartementen NL-936 en NL-1044 zijn gelegen aan de landzijde en de appartementen NL-1045 en NL-1043 zijn gelegen aan de meerzijde.Een restaurant met terras en een jachthaven zijn gelegen naast de appartementen. De omgeving leent zich natuurlijk uitstekend om met een sloep of zeilboot te verkennen. Het kleine maar gezellige stadje Sneek is gelegen op ongeveer 7 km afstand.

Méér huizen in Friesland
Klik hierSTAVOREN
vakantiewoning friesland stavoren
De vakantiewoning ligt in Stavoren, in de Zuidwestelijke punt van Friesland aan het IJsselmeer. Stavoren is de oudste van de Friese elf steden en maakt deel uit van de Elfstedentocht, die per fiets, auto of motor kan worden afgelegd en in strenge winters natuurlijk per schaats. Stavoren is een stadje met ongeveer 900 inwoners. Alles is op loopafstand van de vakantiewoning.De woning is in 2001 gebouwd, ligt pal achter de dijk van het Ijsselmeer in het zogenaamde Hanzekwartier vlak bij de oude haven en het centrum van Stavoren.

Méér huizen in Friesland
Klik hierMAKKUM
vakantiewoning friesland makkum
Wilt u ontwaken met een onvergetelijk uitzicht over het IJsselmeer en genieten van de zonsondergang op het mooie zandstrand? Dan kiest u voor de Zuiderzee State aan de gezelligste boulevard van Friesland. Hier viert u de leukste vakantie aan het strand!

Méér huizen in Friesland
Klik hierAPPELSCHA - RCN
vakantiewoning friesland appelscha
Mooi, comfortabel vakantiepark "RCN De Roggeberg", omgeven door bomen, weiden en velden. Aan de rand van de plaats, 2.5 km van het centrum van Appelscha, rustige ligging, direct aan de bosrand, te midden van groen. Voor medegebruik: terrein, openluchtzwembad verwarmd (01.05.-01.09.). Tennisbaan, tafeltennis, jeu de boules, kinderspeelplaats (glijbaan, schommel, zandbak). In het complex: receptie, restaurant, internetaansluiting, winkel, wasserette, fietsverhuur.

Méér huizen in Friesland
Klik hierOFFRINGAWIER
SNEEK

vakantiewoning friesland offringawier
Zeer comfortabel schip met optimale ruimteverdeling! In combinatie met zijn compacte afmetingen, is het een perfect manoeuvreerbaar familieschip.Door de indeling met 2 vaste, dubbele bedden en de mogelijkheid om van de dinette nog een extra dubbel bed te maken, heeft u ruimte genoeg om te genieten van de uitstekende vaareigenschappen. Tevens biedt het schip voldoende zitgelegenheid.

Méér huizen in Friesland
Klik hier
Aanraders


 • crazywheel

  eightball

  reelcash2

  superflush

  smileyreels

  cameleon

Menu

 • Home
 • Als startpagina

VOORDELIGE RECREATIEPARKEN - LASTMINUTE KORTING